SilentWind WebCatcher Camper Poynting Topologie Hotspot voor camping of jachthaven TelTonika Turbowifi WISP Alles voor goed LTE 4G bereik Mikrotik GPS

Guest Internet HotspotsMikrotikUbiQuiti Networks

Levering & Retouren

Leverings informatie

Wij hanteren zeer lage verzendkosten: kleinere artikelen, worden zodanig verpakt dat deze door de brievenbus passen. Voor verzending van de brievenbuszendingen brengen wij uitsluitend de werkelijke tarieven van PostNL bij U in rekening.
Alle overige artikelen worden verzonden met PostNL pakketpost. Het standaard tarief dat wij hanteren voor verzending is een bijdrage in de verzendkosten van € 6.95. Uitsluitend voor internet bestellingen boven het totaalbedrag van € 750,00 incl. BTW rekenen wij geen verzendkosten. Pakketten verzonden via PostNL zijn standaard niet verzekerd verzekerd. Bij bestellingen vanaf €200,00 tot €500,00 verzekeren we middels een aangetekende zending deze is tot max. € 500,00 per zending verzekerd! Daar wij de verzending met zorg verpakken en verwerken, zijn wij niet aansprakelijk bij verlies, breuk, diefstal of andere schade gedurende het transport, dit wordt door ons niet vergoed.

*) Reclamaties bij de PostNL dienen binnen 7 dagen na levering te geschieden volgens voorwaarden van PostNL. Bij lengtevracht (b.v. zeer grote buitenantennes) zijn wij genoodzaakt de eventuele extra gemaakte verzendkosten in rekening te brengen.
 

Levertijd vanaf Waddeneiland Texel

Dag 1: Afleveren van uw bestelling bij PostNL servicebalie op Texel
Dag 2: PostNL brengt de zending dezelfde of de volgende dag via de boot naar depot
Dag 3: Afleveren bij klant